fenyta2237.mu.edu.tr

Etkinlik Yeri ve Konaklama

Proje kapsamında yapılacak olan çalışmalar ve uygulamalar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi merkez kampüsünde yer alan Eğitim Fakültesi "Tasarım ve Beceri Atölyesinde" gerçekleştirilecektir.

KONAKLAMA

Eğitime katılacaklar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Konukevi'nde konaklayacaklardır. Muğla'da, şehrin en merkezi noktasında konumlanmış olan konukevi; 59 yatak kapasitesi ile 12 ay hizmet vermektedir. Katılımcılara bu otelde birer, ikişer ve üçer kişilik odalar ile birlikte kahvaltı verilecektir. Konaklama yapılan konukevi, eğitimin yapılacağı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne araçla 10 dakikalık bir mesafededir.

Aşağıdaki linkten ilgili konukevinin web sayfasına ulaşabilirsiniz.

Proje katılımcılarına, öğle yemekleri üniversitenin merkez kampüsünde bulunan Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayı’nda verilecektir. Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayı, özel yemek salonu, a’la carte restaurant, tabldot yemek salonları ve kafeteryası ile 1200 oturma kapasiteli bir tesisdir. Aynı zamanda projenin gerçekleştirileceği Eğitim Fakültesine yürüyerek 3 dakikalık mesafededir.